Hemmottele itseäsi sviitti Helsinki -hotellissa

Jokainen elämän päivä voi olla taidokkaasti laitetun aterian ja herkullisen ruoan päivä. Milloin sinä olet viimeksi tutustunut merellisen Helsingin palveleviin sviitti Helsinki -ravintoloihin? Tutustutaan seuraavaksi Suomen pääkaupungin Helsingin tarjoamaan korkealuokkaiseen hotellitarjontaan! Lähde mukaan tutustumaan

Tule vieraaksi Kämp-Hotelliin

Laadukkaassa ja legendaarisessa Kämp-hotellissa olet kuin ulkomailla, sillä niin luksusta palvelu paikan päällä on. Sinua ja mahdollista seuruettasi hemmotellaan aamusta iltaan, minkä lisäksi voit valita neljästä eri sviittiluokasta. Laadukkaita ja suussa sulavan herkullisia aterioita maistuvine kastikkeineen, salaatteineen ja jälkiruokineen voi valmistaa itse tai syödä palvelevassa ravintolassa.

Kaikkea hienoa ja hyvää on tarjolla yhdessä paikassa Helsingin vierailun kunniaksi. Korkealuokkainen Hotel Kämp sviitti helsinki voi tarkoittaa esimerkiksi nuorekasta Junior-sviittiä tai perinteisen laadukasta Kämp-sviittiä. Ei muuta kuin tutustumaan!

Upeaan Helsingin ylpeyteen, eli kuuluisaan Kämp-hotelliin voi tutustua ympäri vuoden. Mikä sen ihanampaa kuin viettää vaikkapa valmis joulu palvelevassa sviitti Helsinki -hotellissa?

  • Oletko romantikko?

No niin pitääkin! Tule siis vieraaksi upeaan Executive-sviittiin, josta löytyy ihana oma sauna sekä makuuhuone ja oleskelutila. Kuinka ihana lahja sviitti Helsinki -huone voikaan olla tyttö- tai poikaystävälle, avio- tai avopuolisolle tai vaikkapa koko perheelle. Lepuuta silmiäsi katsomalla huikean kauniiseen Esplanadi-puistoon ja hemmottele itseäsi vaikkapa ruusun- tai laventelintuoksuisessa kylvyssä marmorikylpyammeessa ennen nukkumaan menoa. Unelmien toteuttaminen voi olla yllättävän helppoa!

  • Onko marsalkka Mannerheim idolisi?

Hotel Kämpin huikean upea Mannerheim-sviitti on todella tutustumisen arvoinen. Taidokas sisustus ja huikean monipuolinen värimaailma Mannerheim-sviitissä on jotain todella ainutlaatuista. Vierailijana Mannerheim-sviitissä sinua hemmotellaan myös herkullisella buffet- tai huoneaamiaisella aivan veloituksetta.

Palvelevassa ravintolassa ajatukset lepäävät ja huolet häviävät

Ravintolan tunnelma muodostuu paitsi sisustuksesta myös henkilöstön palvelualttiudesta, huoneiden tasosta ja puhtaudesta sekä tietenkin herkullisesta ruoasta. Hotellin huoneiden ja kalusteiden pitää sopia tunnelmaan ja vieraan pitää kokea, että hän on kuin kotonaan. Olet sitten työmatkalla, ystäviä tai sukulaisia Helsingissä tapaamassa tai lomalla, sinun pitää kokea olevasi tervetullut juuri niin kuin Hotel Kämpissä. Tervetuloa!